Fjalor i zhargoneve dhe eufemizmave shqiptare


fjalor i zhargoneve dhe eufemizmave shqiptare?
Fjalor i zhargoneve dhe eufemizmave shqiptare
Author: Koji Kuwara
Publisher: Soleil Manga
Publication date: 1973
ISBN: 2849464775
Number of pages: 159
Format: pdf
Size: 37.3 MB

Zgjerimi i njohjes për leksikun e sotëm të gjuhës shqipe nuk mund të mos përfshinte edhe ato shtresa, të cilat për mjaft kohë kanë qenë jashtë vëmendjes së gjuhësisë shqiptare për shkak të detyrave të tjera parësore. Përveç kësaj, edhe në tablonë objektive të shqipes disa përdorime të veçanta nuk kanë pasur shtrirje të gjerë dhe dukeshin vetëm si kureshti pa interes. Mirëpo tashmë kjo tablo ka pësuar ndryshime të ndjeshme.

https://www.embedupload.com/?d=3ZVGZXFHRD

Leave a Comment

Translate »