Politikens Store Ordbogs cd-rom

politikens store ordbogs cd-rom?

Politikens Store Ordbogs cd-rom
Publisher: Politikens Forlag
Type: CD-ROM
Date: 3. Ausgabe 2002
Size: 64,3Mb
System requirements:
Windows 98, Windows ME, Windows NT, Windows 2000, Windows XP
MacOS 8.6-9.2 oder MacOS X 10.1

??????:
Publisher’s information
Indeholder Politikens Nudansk Ordbog med Etymologi, Politikens Store Fremmedordbog, Politikens Forkortelsesordbog samt ca. 4.000 biografier over danske og udenlandske personer.

Ordbogen er et effektivt og brugervenligt værktøj til alle, der dagligt beskæftiger sig med dansk i skrift og tale. Flere af Politikens ordbøger er her samlet i én elektronisk ordbog, så man kan nøjes med ét opslag ét sted.

Hvor man i de trykte ordbøger kun kan søge på det enkelte opslagsord, har man her mange forskellige søgemuligheder, som gør det nemt og smidigt at bruge ordbogen. Man kan søge på:

– Fritekst
– Opslagsord
– Bøjede former
– Ordforbindelser
– Ord man selv har oprettet i ordbogen
– Ord med noter man selv har tilføjet.

Søgning på opslagsord og bøjede former foregår vha. hurtigsøgning. Dvs. at der, efterhånden som man indtaster bogstaverne i et ord i søgefeltet, sker en opdatering af den viste ordliste, så den viser alle de ord, der starter med de indtastede bogstaver (så længe bogstaverne er starten på et gyldigt ord). Der er altså også stor hjælp at hente, hvis man har problemer med at stave et ord eller huske et helt ord.

Politikens Store Ordbogs-cd-rom er i overensstemmelse med gældende retskrivning, som den er fastsat af Dansk Sprognævn, og må således, jævnfør Undervisningsministeriets bekendgørelser, anvendes til eksamen

Download:
https://kewlshare.com/dl/52dba91699ac/Politikens_Store_Ordbogs_-CD_-_Rom_v.3.1.rar.html


One thought on “Politikens Store Ordbogs cd-rom

Leave a Comment

Translate »