Redcat: De Woeste Woordenbrij


redcat de woeste woordenbrij?
Redcat: De Woeste Woordenbrij
Publisher: Davilex
Publication date: 1990
Format: MS Windows 95
Size: 20.86MB (download)
Source language: Dutch
Target language: Dutch

Game to teach spelling.
RedCat is op een woestijnplaneet terechtgekomen vol met cactussen, mijnen en schatten. In dit avontuur moet hij op zoek naar letters, maar uiteraard werken Brutus en Max hem behoorlijk tegen bij zijn pogingen om de letters te verzamelen. Met de letters kan hij deuren openen en uiteindelijk ontsnappen uit de hitte.
RedCat is de hoofdpersoon in een serie (inmiddels niet meer verkrijgbare) educatieve software voor de basisschool gemaakt door Davilex Games. RedCat is een jonge stoere kat, die altijd op zoek is naar avontuur. In een rode UFO reist hij door het heelal. Op één van zijn tochten heeft RedCat de aarde ontd ekt en in het bijzonder Nederland. RedCat is nieuwsgierig en onderzoekt alles wat Nederland hem te bieden heeft. RedCat heeft ook rivalen: Brutus, een grote dommige buldog en Max, een slimme geniepige muis gevolgd door een leger van rode minimuizen. Zij hebben ook de Aarde ontdekt en zij zien in de aarde een oneindige bron van kaas en botten en verzinnen allerlei plannen om aan zo veel mogelijk te komen.

Download from UZ-Translations
Download from 2Shared
mirror

Remarks: The game was originally published for Windows 95. It should run under Compatibility Mode in newer versions of MS Windows

Leave a Comment

Translate »