Start! Neu Német I. Tankönyv

start neu n233met i tank246nyv munkaf252zet?

Start! Neu Német I. Tankönyv
Author: Maros-Gottlieb
Publisher: Nemzeti Tankönyvkiadó
Publication date: 2004
ISBN: 963194431X
Number of pages: 207+227
Format / Quality: .pdf, .mp3
Size: 338 MB en .rar

A Start! 1994-ben jelent meg először. Évről-évre növekedett a népszerűsége, ma már sok ezer diák tanul belőle a közoktatásban is. Az eltelt hat év tapasztalatait figyelembe véve született az átdolgozott Start! Neu.
A Start! Neuban nem változott a tananyag mennyisége, mivel a könyv folytatása továbbra is az Unterwegs marad. A könyv témakörei és nyelvtani anyaga felöleli az alapfokú nyelvvizsga követelményeit. Megőriztük a magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokat, a leckénkénti és a könyv végén található szószedetet, de lényegesen megújított formában, a nehezebb szavak és kifejezések használatát példamondatok illusztrálják.
Változtattunk azonban a tananyag feldolgozási módszerein. A könyv legfontosabb újdonságai a következők: rövidebb, az órákon jobban feldolgozható szövegek, sok szöveg-előkészítő és -feldolgozó feladat, több magnós és beszédkészséget fejlesztő feladat. A nyelvtani anyag feldolgozása már a tankönyvben elkezdődik, valamint előrébb került a múlt idő megtanítása. Az autentikus szövegek, országismereti anyagok lehetőséget teremtenek a differenciált nyelvoktatásra. Kétszeresére növekedett a hallásértési anyag mennyisége.

Language: +90% deutsch

includes:
.Start! Neu Német I. Tankönyv.pdf
.Start! Neu Német I. Munkafüzet.pdf
.Audio Star!1, Star!2

Part 1
Part 2
Part 3
No Password

mirrors :

files.uz1
files.uz2
files.uz3


Leave a Comment

Translate »